Yritys

Olemme Ecover, tervetuloa!

Teemme LVI -eristykset ja Palokatkot laadulla kaiken kokoisiin projekteihin. Teemme myös erityyppisiä teollisuuseristyksiä. Yrityksemme työllistää noin 20 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Pakkastiella Kajaanissa.

Olemme urakoineet ympäri Suomen, mutta viime vuosina eniten Kainuussa, Pohjois-Savossa, Pohjois-Karjalassa sekä Pohjois-Pohjanmaalla. Tyypillisiä kohteitamme ovat julkiset rakennukset (virastot, terveydenhuollon rakennukset, liikuntapaikat jne.), liikerakennukset (kaupat, kauppakeskukset, toimistorakennukset jne.) sekä rivi- ja kerrostalot. Urakoimme myös paljon teollisuuskohteissa.

Laatu ja aikataulujen pitävyys ovat tärkeimpiä asioita; aktiivisen työjohtamisen ja osaavan henkilökunnan kautta pystymme olemaan joustava ja osaava kumppani tiukkaankin aikataulutetussa projektissa.

Yrityksemme nimenä säilyy edelleen Eristysurakointi Heikkinen Oy. Yrityksemme on vakavarainen sekä luotettava kumppani. Meillä on myös palokatkotoimintaan hankittuna osaamisen osoittavat Eurofins -sertifikaatit.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Lue lisää palokatkoista ”Blogi” -osiosta!

Meille töihin?

KYSY

ole hyvä

Eristysurakointi Heikkinen Oy
Pakkastie 1, 87500 Kajaani

Esa Mikkonen | 0440 201 055 | esa@eristysheikkinen.fi
Timo Heikkinen | 044 300 8991 | timo@eristysheikkinen.fi
Yleiset yhteydenotot ja tarjouspyynnöt: toimisto@eristysheikkinen.fi

© Copyright 2021 Eristysurakointi Heikkinen